Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous
 

Kabelbinders - CableStrap voorzien van custom label (1e druk)

Selecteer hier de gewenste afmetingen, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

CableStrap kabelbinders zijn speciaal ontwikkeld voor het bundelen van kabels die op lokatie gebruikt worden en na gebruik moeten worden opgeborgen. CableStrap biedt u een alternatief voor het "knopen" van kabels, hetgeen op de lange duur zonder twijfel tot beschadiging van de kabel en daarmee tot ongewenste storingen leidt.

Voorziet kabels van een kleurcode
De diversiteit aan kleuren maakt het mogelijk aan ieder type kabel een afzonderlijke kleurcode toe te kennen. CableStrap is leverbaar in maar liefst 24 verschillende kleuren.

IJzersterk
Cablestrap is vervaardigd van INDUSTRIAL VELCRO(r) (klittenband met een levensduur van tenminste 10.000 openingen) en voorzien van een ijzersterke pulltab (label), waardoor de CableStrap éénvoudig te openen en te sluiten is.

Eenvoudig permanent te bevestigen
CableStrap voorzien van custom label is aan het uiteinde voorzien van een reeks gaatjes die het mogelijk maken de kabelbinder, door middel van de meegeleverde tiewrap, permanent aan de kabel te bevestigen. Hierdoor is verlies uitgesloten.

Specifieke kenmerken van CableStrap voorzien van custom label (1e-druk) (CableStrap cll-1)
CableStrap cll-1 is qua uitvoering gelijk aan CableStrap Standaard, met als belangrijk verschil dat de pulltab (het label) voorzien wordt van uw bedrijfslogo c.q. uw tekst. Let op: indien u eerder Cablestraps voorzien van custom label bij ons heeft besteld, gelieve u voor uw offerte aanvraag gebruik te maken van CableStrap voorzien van Custom Label (herdruk), aangezien voor reprint orders lagere prijzen gelden (i.v.m. het feit dat de drukplaat in dat geval reeds aanwezig is).

Verwerkbare computerbestanden t.b.v. de opdruk
Voor de opdruk kunnen wij uitsluitend vectorbestanden (zoals adobe illustrator (.ai) en coreldraw (.cdr)) verwerken. Pixelbestanden zoals .jpg, .tiff., .gif e.d. zijn voor dit proces ongeschikt. Indien u niet over de benodigde bestanden beschikt kunnen wij u behulpzaam zijn bij de reconstructie van uw logo in het benodigde bestandsformaat.

Minimum afname CableStrap cll-1
De minimum afname voor CableStrap cll-1 bedraagt 500 stuks, waarbij kleur en lengtemaat (per breedtemaat) per 100 stuks gevarieerd kunnen worden.

Overige leverbare uitvoeringen;

CableStrap voorzien van Custom Label (1e druk) + gesp
CableStrap voorzien van Custom Label (herdruk)
CableStrap voorzien van Custom Label (herdruk) + gesp
CableStrap Standaard
CableStrap Standaard voorzien van gesp

Afmetingen:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)